Cumhurbaşkanı Erdoğan İskele Sancak'ta!

Kanal 7, Ülke TV ve Radyo 7 ortak yayınıyla ekrana gelecek olan İskele Sancak Özel programı saat 21:00'de Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı ağırlıyor.

ABONE OL
GİRİŞ 21.09.2015 17:03 GÜNCELLEME 22.09.2015 21:38 Televizyon
Cumhurbaşkanı Erdoğan İskele Sancak'ta!

Kanal 7 Ankara Temsilcisi Mehmet Acet’in moderatörlüğünde ekrana gelecek olan İskele Sancak Özel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı konuk ediyor.

Erdoğan, ülke ve dünya gündeminde yaşananları canlı yayında ele alacak. Recep Tayyip Erdoğan, terörle mücadele ile ilgili görüşlerini, 7 Haziran seçimlerinden sonra yaşananları, 1 Kasım’da gerçekleşecek olan erken seçimleri ve İslam dünyasında yaşanan olayları İskele Sancak Özel’de yorumlayacak.

Programda ‘Terör saldırıları karşısında sessiz kalmak mümkün müydü? Yapılan operasyonlar terör örgütünü nasıl etkiledi? Çözüm sürecini örgüt niye akamete uğrattı? Süreci nasıl bir rota bekliyor? 7 Haziran'dan sonra neden hükümet kurulamadı? 1 Kasım seçimlerinin Türkiye için nasıl bir önemi var? Suriye'deki iç savaştan kaçan mültecilerin sorunu nasıl çözülecek?’ sorularına cevap aranacak.

Kanal 7 Ankara Temsilcisi Mehmet Acet’in yönetiminde, Kanal 7, Ülke TV ve Radyo 7 ortak yayınıyla İskele Sancak Özel, bu akşam saat 21:00’de canlı yayınla ekrana gelecek.

Erdoğan'ın açıklamaları canlı olarak Haber7'de de yer bulacak.