İlker Kaleli Kanal D Poyraz Karayel dizisine geri dönecek mi?

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Poyraz Karayel'e İlker Kaleli geri dönecek mi? Dizi izleyicisi bu sorunun yanıtını arıyor.

ABONE OL
GİRİŞ 17.06.2016 10:57 GÜNCELLEME 17.06.2016 11:00 Televizyon
İlker Kaleli Kanal D Poyraz Karayel dizisine geri dönecek mi?

İLKER KALELİ POYRAZ KARAYEL'E GERİ Mİ DÖNÜYOR?

Poyraz Karayel dizisinde İlker Kaleli ve yönetmen Çağrı Vila Lostuvalı arasında bir sıkıntı olduğu haberleri çıkmıştı. İlker Kaleli sezon finalinden sonra sosyal medyadan yaptığı açıklama ile Çağrı Vila Lostuvalı’yı eleştirmişti. Bu açıklamayı İlker Kaleli hayranları ayrılık olarak yorumladı; ancak alınan bilgilere göre İlker Kaleli Poyraz Karayel dizisinden ayrılmadı; Sadece senaryo gereği bir kaç bölüm yer alamayacak ve böylelikle isim değiştirerek hayatına devam edecek

İlker Kaleli kimdir?

11-05-1984 tarihinde İstanbul’da doğan İlker kaleli, ilk ve orta öğretimini de İstanbul’da yapmıştır. Babası aslen Van’lı olup annesi de, yarı Türk ve yarı Almandır. Gençlik yıllarından beri oyuncu olmak isteyen ve bu yönde kariyer yapmayı hedefleyen İlker Kaleli, İstanbul Kültür Ünüversitesi Sanat Yönetmeni Bölümünü okumuştur. Üniversiteden mezun olduktan sonra özel oyunculuk dersleri almıştır ve eğitimine devam etmek için Londra’da LAMA (The London Academy Of Music And Dramatic Art) okulunda okumuştur. Oyunculuk eğitimi aldığı süre içinde müzik direktörlüğü ve DJ lik de yapan İlker Kaleli’nin ilk rol aldığı dizi Kayıp Şehirdir. Bu dizi çalışmaları sırasında Londra’yı çok sevdiği için oraya yerleşmiş olan oyuncu tekrar Türkiye’ye geri dönerek İstanbul’a yerleşmiştir.

Daha ilk dizisinde dikkatleri üzerine çeken ve Türk seyircisi tarafından çok sevilen oyuncu, dizi film oyunculuğu yanı sıra sinema oyunculuğu da yapmıştır. Sıra dışı görüntüsü ve kaliteli oyunculuğu sayesinde, tercih edilen sanatçılar arasına giren İlker Kaleli halen Poyraz Karayel Dizisinin başrol oyunculuğunu yapmaktadır.