‘Diriliş Ertuğrul’a gösterilen tutumu esefle kınıyoruz’

TRT 1 ekranlarının reyting rekoru kıran dizisi ‘Diriliş Ertuğrul’a Altın Kelebek töreninde Yılın En İyi Dizisi ödülünü almasına rağmen yapılan saygısızlık sonucu tepkiler çığ gibi büyüyor

ABONE OL
GİRİŞ 16.11.2016 10:07 GÜNCELLEME 16.11.2016 10:07 Televizyon
‘Diriliş Ertuğrul’a gösterilen tutumu esefle kınıyoruz’

Geçtiğimiz pazar günü Altın Kelebek töreninde Yılın En İyi Dizisi ödülünü alan ancak teşekkür konuşması yapmalarına izin verilmediği için ödülü iade eden 'Diriliş: Ertuğrul' ekibine destek devam ediyor.

Dizinin ana sponsoru olan Nazenin Konakları'nın yönetim kurulu üyesi Kaan Pehlivan, törende 'Diriliş: Ertuğrul' ekibine gösterilen tutumu esefle kınadıklarını belirtti. Pehlivan'ın açıklaması şöyle:

"Ülkemizin birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğu bu zamanlarda gururla sponsoru olduğumuz 'Diriliş: Ertuğrul'a karşı yapılan ayrımcılığı kınıyoruz. Türk halkının yürekten sahiplendiği bu değerli tarihi dizinin, hak ettiği yaklaşımı bulamamasından dolayı büyük üzüntü içindeyiz. Tüm 'Diriliş: Ertuğrul' ekibi ve oyuncularına gösterilen bu tutumu esefle kınıyor ve kendilerinin yanında olduğumuzu belirtmek istiyoruz. Herkesi birlik ve beraberlikle, tarihimize ve geleceğimize sahip çıkmaya davet ediyoruz."