Engin Altan, Diriliş Ertuğrul dizisinden ayrılıyor mu? Yapımcı...

TRT 1 ekranlarının izlenme rekorları kıran Diriliş Ertuğrul'da başrol oynayan Engin Altan Düzyatan, diziden ayrılıyor mu? Diriliş Ertuğrul 91.bölüm 2.fragmanında yaşanan şok gelişme izleyenleri şaşırttı.

ABONE OL
GİRİŞ 17.06.2017 11:44 GÜNCELLEME 17.06.2017 11:44 Televizyon
Engin Altan, Diriliş Ertuğrul dizisinden ayrılıyor mu? Yapımcı...

TRT 1'de yayınlanan ve her bölümüyle reyting rekoru kıran Diriliş Ertuğrul'da oynayan Engin Altan Düzyatan 91.bölüm 2.fragmanıyla herkesi şaşırttı.

Dizinin izleyicisi Engin Altan Düzyatan Diriliş Ertuğrul dizisinde ayrılıyor mu sorusunu sormaya başladı.

İŞTE DİRİLİŞ ERTUĞRUL ŞOKE EDEN FRAGMAN

GEÇTİĞİMİZ GÜNLERDE YAPIMCI AÇIKLAMIŞTI

TRT'nin reyting rekortmeni dizisi Diriliş Ertuğrul'da yeni bir döneme girileceği ve tarihi dizinin yeni döneminde başrol oyuncusu Engin Altan Düzyatan'ın geçtiğimiz günlerde senaryonun seyri gereğince yer almayacağı iddia edilmişti.
 
Diriliş Ertuğrul dizisinin yapımcısı ve tasarımcısı Tekden Film'in patronu M. Mehmet Bozdağ da konu ile ilgili olarak kişisel sosyal medya hesapları üzerinden bir açıklama yayınladı. Bozdağ açıklamasında, Engin Altan Düzyatan'ın sezon sonunda diziden ayrılmayacağını duyurdu. 
 
İşte, Diriliş Ertuğrul dizisinin yapımcısı M. Mehmet Bozdağ'ın açıklaması:

ENGİN ALTAN: DİZİDEN ÇIKACAĞIM HABERLERİ ASILSIZ

Zaman zaman diziden çıktı haberlerinin asılsız olduğunu söyleyen Düzyatan,''Bu haberlerin bizimle alakası yok. Birileri benim diziden çıkmamı istiyor herhalde. Ben diziden çıkmıyorum, önümüzdeki sezonda da oynamaya devam edeceğim. Hayalim oyuncu olmaktı ve tiyatro yapmaktı. Ben aşık olduğum mesleği yapıyorum. Diriliş öncesi en büyük dönüm noktası olarak gördüğüm', Bir Bulut Olsam' dizisi var, film olarak da Anadolu Kartalları'nın benim için yeri çok başkadır. Geçmişe dönüp baktığımda keşke bu yapımda oynamasaydım dediğim bir proje yok. Ama bir önceki bölümü izlediğimde keşke bu sahneyi böyle oynasaydım dediğim oluyor zaman zaman'' ifadelerini kullandı..