Kurtlar Vadisi'nden ayrıldığını açıkladı
Kurtlar Vadisi'nin 'Ömer Baba'sı Emin Olcay artık dizide yok. 8 yıldır canlandırdığı karakterin üzerine yapışmasından duyduğu rahatsızlığı dile getiren Olcay, diziden ayrıldığını duyurdu.
ABONE OL
GİRİŞ 23.06.2011 11:43
GÜNCELLEME 23.06.2011 11:43
Televizyon
Ordu Belediyesi ile Devlet Tiyatroları Opera ve Balesi Çalışanları Vakfının (TOBAV) iş birliği ile düzenlenen "7. Uluslararası Çocuk ve Gençlik Tiyatroları Festivali"ne katılmak için Ordu'ya gelen Olcay, yaptığı açıklamada, 8 yıldır Kurtlar Vadisi dizisinde canlandırdığı karakterin üzerine yapışmasından duyduğu rahatsızlığı dile getirerek diziden ayrıldığını duyurdu.
46 yılık tiyatro sanatçısı olduğunu söyleyen Olcay, 8 yıldır devam eden Kurtlar Vadisi dizisinde "Ömer Baba" karakterini canlandırıyordu.
Olcay, festivale kendisinin yazdığı ve yönettiği, Maltepe Belediyesi Tiyatro Grubu'nun sahnelediği "Ağacın Şarkısı" adlı oyunla katıldı.
Oyuncu daha önce de 1999'da 'Deli Yürek'te Yakup Efe rolünü oynamıştı.
NTV