Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz Başkent Kulisi'nde
Kanal 7 Ankara Temsilcisi Mehmet Acet'in sunduğu Başkent Kulisi bu hafta Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz'ı ağırlıyor.
ABONE OLYılmaz, Kürt meselesi, 2013 yılı ekonomik beklentiler, GAP projesindeki son durum ve küresel ekonominin Türk ekonomisine etkisini değerlendirecek. Programda; "BDP'lilerin dokunulmazlıklarının kaldırılması doğru bir karar olur mu?" sorusuna cevap aranacak.
Mehmet Acet'in sunduğu Başkent Kulisi'ne bu hafta Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz konuk olacak. Yılmaz, ekonomideki son gelişmeleri değerlendirirken 2013 yılının ekonomide Türkiye için nasıl geçeceğini yorumlayacak. Programda, gelecek yıl sona erecek 'GAP Eylem Planı'ndan sonra yürürlüğe girecek üç yıllık yeni eylem planı için hazırlıkların başladığını açıklayan Ceylan, GAP projesinde gelinen son durumu aktaracak. Küresel ekonomide yaşanan gelişmelerin Türk ekonomisine etkisinin tartışılacağı programda Kürt meselesi de ele alınacak. Programda; "Kürt meselesinin çözümü konusunda hükumet kararlı bir politika izlemiyor mu? BDP'lilerin dokunulmazlıklarının kaldırılması doğru bir karar olur mu?" soruları yanıt bulacak.
Kanal 7 Ankara Temsilcisi Mehmet Acet'in sunduğu Başkent Kulisi, gündemdeki gelişmelerin derinlemesine analiz edildiği, güncel tartışmaların yapıldığı birbirinden önemli konuklarıyla Kanal 7'de.
BAŞKENT KULİSİ Pazar günü saat 11.10'da canlı yayınla Kanal 7'de.