Ak'la Kara Tiyatro yarın 'sahne' diyecek

Kadıköy'de kurulan ''Ak'la Kara Tiyatro'', yarından itibaren dört özel oyunla ''sahne'' diyecek.

ABONE OL
GİRİŞ 17.10.2011 18:52 GÜNCELLEME 17.10.2011 18:52 Tiyatro ve Sahne Sanatları
Ak'la Kara Tiyatro yarın 'sahne' diyecek

Konuya ilişkin yapılan yazılı açıklamada, ''Ak'la Kara Tiyatro''nun sanatseverlerin eski ''Broadway Sineması'' olarak bildiği, tepeden tırnağa yenilenmiş bir mekan olduğu belirtildi.

Bahariye Caddesi'ne cephesi bulunan salonun, Süreyya Operası, Barış Manço Kültür Merkezi, Kadıköy Halk Eğitim Merkezi ve pek çok özel tiyatro salonu ile aynı lokasyonda yer aldığı ifade edilen açıklamada, mekanın, yönetmenliğini Özgür Özdural'ın yaptığı ''Sihirbaz'' isimli oyun ile yarın kapılarını sanatseverlere açacağı bildirildi.

Usta yazar Agahta Christie'nin eserlerinden olan ''Fare Kapanı'' isimli oyunun da 20 Ekim Perşembe günü alacağı ilk sahnenin ardından her çarşamba seyircisi ile buluşacağı vurgulanan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

''Yönetmenliğini Ali Gökmen Altuğ'un yaptığı ve Türkiye'de ilk defa sahnelenecek olan 'Tom, Dick ve Harry' isimli oyun da 21 Ekim dahil her cuma, cumartesi ve pazar seyirciyle buluşacak. Kerem Kobanbay'ın yönetmenliğini üstlendiği çocuk oyunu 'Pizza Ülkesi'' de 22 Ekim dahil her cumartesi ve pazar seyircisinin karşısına çıkacak. Biletler gişemizden ve 'mybilet.com'dan temin edilebilir.''

KAYNAK : AA