Tokat'ta bindikleri minibüsün yaptığı kazada yaralanan iki genç yere uzanıp şoka girdi

Tokat'ta bindikleri minibüsün bir otomobile arkadan çarptığı kazada yaralanarak şoka giren iki üniversiteli genç ambulans beklerken yola uzanıp ağlamaya başladı.

ABONE OL
GİRİŞ 27.09.2022 18:21 GÜNCELLEME 27.09.2022 18:21 ÜLKE'DE BUGÜN
Tokat'ta bindikleri minibüsün yaptığı kazada yaralanan iki genç yere uzanıp şoka girdi

Edinilen bilgiye göre kaza; Tokat Turhal kara yolu KOM Şube Müdürlüğü önünde meydana geldi. Mehmet D. idaresindeki İsuzu marka 60 H 0020 plakalı özel halk minibüsü Muammer K.  idaresindeki 60 ZU 886 plakalı otomobile arkadan çarptı. Çarpmanın etkisi ile minibüste bulunan üniversite öğrencilerden 2'si yaralandı. Minibüsten inerek yerde ambulansı bekleyen öğrenciler olayın şoku ile gözyaşı döktü. Hafif şekilde yaralanan öğrenciler sağlık ekipleri tarafından ambulansa Tokat Devlet Hastanesine sevk edildi. Polis ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı.

KAYNAK : İHA
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR