Tokat'ta çıkan silahlı kavgada 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı

Tokat'ın Turhal ilçesinde yapılan "Motofest Festivali"nde egzoz patlatma nedeniyle çıkan kavgada 1 kişi hayatını kaybederken 1 kişi de yaralandı.

ABONE OL
GİRİŞ 29.09.2024 09:25 GÜNCELLEME 29.09.2024 09:26 ÜLKE'DE BUGÜN
Tokat'ta çıkan silahlı kavgada 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı

Olay, dün gece 22.00 sıralarında Turhal Büyük Otel piknik alanında yaşandı. 

"Motofest Festivali" kapsamında motosiklet tutkunları piknik alanında bir araya geldi.

İddiaya göre, bu sırada Kürşat Elitaş (45) motosikletiyle egzoz patlatmaya başladı. Festivale katılan Osman İşeri ile Kürşat Elitaş arasında egzoz patlatma nedeniyle sözlü tartışma çıktı.

Tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü. Alkollü olduğu ileri sürülen Osman İşer, tancayla Kürşat Elitaş ve Ahmet Kuvan vurdu. Kürşat Elitaş baş kısmından, Ahmet Kuvan ise omuz kısmından yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri gönderildi. Yaralılara yapılan ilk müdahalenin ardından Turhal Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kürşat Elitaş, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Polis ekipleri, Osman İşeri gözaltına alırken, olayla ilişkin soruşturmanın devam ettiği aktarıldı. 

KAYNAK : İHA
Esmanur Kadak Haber7.com - Editör
Haber 7 - Esmanur Kadak

Editör Hakkında

Malatya’da doğan Esmanur Kadak yüksek öğrenimini İstanbul’da tamamladı. 2022 yılında Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi “Gazetecilik” bölümünden mezun oldu. Üniversite öğrenimi sırasında, serbest zamanlı olarak Bilimevi Basın Yayın A.Ş.'de Özel İçerik Editörü olarak çalıştı. Mezun olduktan sonra Eylül 2022 - Temmuz 2024 tarihleri arasında yerel bir gazetede “Genel Koordinatör” olarak görev aldı. Son olarak Haber7.com’da Yerel Haber Editörü olarak kariyerine devam ediyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR