Trabzon'da sel felaketi: Sürmene'de 1 kişi kayboldu

Trabzon'da dün yaşanan sel felaketinin ardından, bir vatandaştan haber alınamıyor. AFAD ekipleri işitme engelli olduğu öğrenilen kayıp vatandaşı arama çalışmslarına devam ediyor.

ABONE OL
GİRİŞ 21.09.2024 10:44 GÜNCELLEME 21.09.2024 11:12 ÜLKE'DE BUGÜN
Trabzon'da sel felaketi: Sürmene'de 1 kişi kayboldu

Dün saat 16.30 itibariyle Trabzon'un Yomra, Arsin, Araklı ve Sürmene ilçelerine metrekareye 100 kilogramın üzerinde yağış düştü. Arsin ilçesinin

Yolüstü mahallesinde bir çocuk yaşanan heyelan sonrası itfaiye ekipleri tarafından yaralı olarak kurtarıldı. Sürmene ilçesinin Çavuşlu mahallesinde ise Ali Kemal Demir isimli işitme engelli bir vatandaş dün ikindi namazı sonrasında camiden çıktıktan sonra bir daha kendisinden haber alınamadı.

Kayıp şahsı arama çalışmaları dün akşam ve bugün günün ilk ışıkları ile başlarken, arama çalışmalarına başta AFAD ekipleri olmak üzere onlarca ekip katılıyor. Demir'i arama çalışmaları hem sahil boyunca hem de dere boyunca sürüyor.

KAYNAK : İHA
Esmanur Kadak Haber7.com - Editör
Haber 7 - Esmanur Kadak

Editör Hakkında

Malatya’da doğan Esmanur Kadak yüksek öğrenimini İstanbul’da tamamladı. 2022 yılında Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi “Gazetecilik” bölümünden mezun oldu. Üniversite öğrenimi sırasında, serbest zamanlı olarak Bilimevi Basın Yayın A.Ş.'de Özel İçerik Editörü olarak çalıştı. Mezun olduktan sonra Eylül 2022 - Temmuz 2024 tarihleri arasında yerel bir gazetede “Genel Koordinatör” olarak görev aldı. Son olarak Haber7.com’da Yerel Haber Editörü olarak kariyerine devam ediyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR