Yine tartışılacak sözler! "3 teklif aldım..."

Trabzonspor Teknik Direktörü Vahid Halilhodzic, yarın akşam karşılaşacakları Lokeren maçı öncesi flaş açıklamalarda bulundu.

ABONE OL
GİRİŞ 22.10.2014 16:39 GÜNCELLEME 22.10.2014 16:39 Trabzonspor
Yine tartışılacak sözler! "3 teklif aldım..."

Trabzonspor Teknik Direktörü Vahid Halilhodzic, Avrupa’da yollarına devam etmeleri için Lokeren maçını kazanmak zorunda olduklarını söyledi.

Basın toplantısına gelmeden önce 2 transfer teklif mesajı aldığını da açıklayan Boşnak teknik adam, “Ben bu sene bir şey yapmaya, oturtmaya çalışacağım. Ama baktım ki imkansız, o zaman giderim.” diye konuştu.

Bir soru üzerine sözleşmesinin 1+1 yıllık olduğunu tekrarlayan Vahid Halilhodzic, sezon sonunda oturup tekrar konuşacaklarını dile getirdi.

Basın toplantısına gelmeden önce 2 teklif aldığını da açıklayan Boşnak hoca, cep telefonundaki mesajları göstererek şunları ifade etti: 

“Buraya gelmeden önce 2 teklif geldi. Ve o teklifler şuan aldığım miktarın 3 katı. Geçen de arkadaşımızdan ‘itifa adecek misiniz’ diye bir soru geldi. Ben bu sene bir şey yapmaya, oturmaya çalışacağım. Ama baktım ki imkansız o zaman hiç bir sorun olmadan giderim. Ben de Trabzonspor’u şampiyon yapmak isterim. Trabzonspor şampiyon olsun diye bir çalışıyoruz.”