'Gardaşım gel, şampiyonluğu görmeden gitme gel'

Trabzonspor ligde namağlup yoluna devam ederken taraftarlar da havaya girmiş durumda. Narkozun etkisindeki iki Trabzonspor taraftarı gülümseten anlar yaşadı.

ABONE OL
GİRİŞ 07.12.2021 10:09 GÜNCELLEME 07.12.2021 19:32 Trabzonspor
'Gardaşım gel, şampiyonluğu görmeden gitme gel'

Süper Lig'de 15. hafta geride kalırken Teknik Direktör Abdullah Avcı önderliğindeki Trabzonspor, yoluna namağlup devam ediyor. Oynadığı futbol ve rakiplerine attığı farkla bu sezon şampiyonluğun bir numaralı favorisi olarak gösterilen Bordo Mavililer'de taraftarlar da bu havaya girmiş durumda.

BİR SU İSTİYORUM BİR DE TRABZONSPOR ŞAMPİYONLUĞU

Akşam gazetesindeki haberde; kentte takıma büyük destek sürerken, ameliyata giren Trabzonsporlu taraftarların da aklının şampiyonlukta olduğu görüldü. İki ayrı vatandaş, ameliyat olduktan sonra narkozun etkisinde tutkunu oldukları Trabzonspor'u unutmadı. Bir vatandaş, "Bir su istiyorum bir de Trabzonspor şampiyonluğu... Başka bir şey istemiyorum" diye sayıkladı.

HAMSİK VE SÖRLOTH AYNI TAKIMDA...

Narkozun etkisindeki diğer vatandaş ise Trabzonspor bir maçını anlatarak spikerlik yaptı ve "Nwakaeme iki kişiyi geçti. Sörloth'a verdi, geriye doğru geldi, Marek Hamsik'e... Marek Hamsik kaleye, direkten döndü, Sörloth tamamladı. Aleksander Sörloth..." ifadelerini kullandı.

"GARDAŞIM GEL ŞAMPİYONLUĞU GÖRMEDEN GİTME GEL"

Kentte yaşanan bir intihar vakası da Trabzonspor aşkı sayesinde çözüldü. Ortahisar ilçesinde bunalıma girip intihara kalkışan bir vatandaş kız arkadaşının gelmesini istedi ve "Buraya gelecek" dedi. Aşağıda toplanan kalabalık ise "Gardaşım gel, şampiyonluğu görmeden gitme gel" diyerek ikna etmeye çalıştı. Kız arkadaşı olay yerine gelince intihardan vazgeçip aşağıya indi.