Ahmet Ağaoğlu açıkladı! "Gelirler bağışlanacak"

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, "Trabzonspor yönetimi olarak Basel maçından elde edilecek olarak gelirin depremzedelere gönderilmesi yönünde karar aldık." dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 09.02.2023 19:58 GÜNCELLEME 09.02.2023 20:02 Trabzonspor
Ahmet Ağaoğlu açıkladı! "Gelirler bağışlanacak"

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Kulüpler Birliği ile Türkiye Futbol Federasyonu arasında yapılan toplantının ardından açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, "Trabzonspor yönetimi olarak Basel maçından elde edilecek olarak gelirin depremzedelere gönderilmesi yönünde karar aldık. Almanya'da büyük bir takımla 50.000 kişilik statta yapılacak maçın gelirinin tamamını depremzedelere bağışlanması yönünde planımız var. Geçerliliğini koruyor. Araya sıkıştırabilirsek ciddi bir gelir elde edebileceğimizi düşünüyorum." dedi.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR