Trabzonspor'a Bartra piyangosu! Avrupa'dan talip

Trabzonspor'un İspanyol savunmacısı Marc Barta ile ilgili flaş gelişmeler yaşanıyor. Son olarak İspanyol basınında yer alan haberlerde futbolcu ile Espanyol'un yakından ilgilendiği aktarıldı.

ABONE OL
GİRİŞ 27.04.2023 13:22 GÜNCELLEME 27.04.2023 13:22 Trabzonspor
Trabzonspor'a Bartra piyangosu! Avrupa'dan talip

Sezon başında Trabzonspor'a Real Betis'ten transfer edilen Marc Bartra'nın adı sezon boyunca defalarca İspanyol ekipleriyle anıldı. Deneyimli savunma oyuncusu sezon bitmeden bu tip haberlere karşı tepkisini dile getirse de hakkındaki söylentiler sürüyor.

İspanyol basını son olarak 32 yaşındaki savunma oyuncusuyla Espanyol'un ilgilendiğini yazdı. Haberde Bartra'nın bordo- mavili kulüpte 2025 yılına kadar kontratı olduğu ancak İspanya'dan iyi teklifler aldığı belirtildi.



Son karar Bjelica'nın!

Sezon bitiminde Bjelica'nın yönetime sunacağı rapora göre Bartra hakkında karar verilecek. Takımdan ayrılması halinde yerine daha genç ve maliyeti uygun bir oyuncu transfer edilecek.  

Marc Bartra, bordo-mavili forma ile bu sezon tüm kulvarlarda 35 maçta görev alırken 3 asist yaptı. 

KAYNAK : Fotomaç
Osman Kocaer Haber7.com - Muhabir

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da mesleki hayatına devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR