Uğurcan Çakır'dan final öncesi hakem açıklaması

Trabzonspor’un milli kalecisi Uğurcan Çakır, “Yarın özellikle önce fair-playin konuşulduğu bir maç olur. Çünkü hakemler bu sezon özelinde çok konuşuldu." dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 22.05.2024 19:56 GÜNCELLEME 22.05.2024 19:56 Trabzonspor
Uğurcan Çakır'dan final öncesi hakem açıklaması

Trabzonspor’un milli kalecisi ve takım kaptanı Uğurcan Çakır, yarın Beşiktaş ile karşılaşacakları Ziraat Türkiye Kupası Finali öncesinde basın toplantısında değerlendirmelerde bulundu.

Taraftarları mutlu etmek için kupa hedeflerine ulaşmak istediklerini söyleyen Çakır, “Yarın özellikle önce fair-playin konuşulduğu bir maç olur. Çünkü hakemler bu sezon özelinde çok konuşuldu. Beşiktaş büyük bir camia. Çok iyi oyunculara sahipler. Ama biz de Trabzonsor olarak kupayı kazanıp taraftarlarımızı mutlu etmek istiyoruz. Bizim bu sezon özelinde sadece kupa ve üçüncülük hedefimiz vardı. Bir nebze olsun kupayı alarak taraftarlarımızı mutlu etmek istiyoruz. İnşallah futbolun konuşulduğu güzel bir ortam olur ve kazanan taraf biz oluruz” diye konuştu.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR