Trabzonspor, Almanya'yı sallayan yıldıza kancayı taktı!

Yeni sezon transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor'da, Almanya'da yıldızlaşan Marcel HarteL için girişimlere başlandı.

ABONE OL
GİRİŞ 23.05.2024 10:47 GÜNCELLEME 23.05.2024 10:47 Trabzonspor
Trabzonspor, Almanya'yı sallayan yıldıza kancayı taktı!

Trabzonspor'da transfer için çalışmalar tam gaz devam ediyor. Trabzonspor, Bundesliga II'den Marcel Hartel'i gündemine aldı.

St. Pauli şampiyonluğa uzanıp 13 yıl aradan sonra Bundesliga'ya yükselirken, 28 yaşındaki Hartel inanılmaz bir sezon geçirdi. Lig ve kupada çıktığı 37 karşılaşmada tam 21 gol atan Hartel, 15 de asist yaptı. Orta sahada 8 ve 10 numara pozisyonlarında forma giyen Alman yıldız, kanatta da görev yapıyor. Başarılı futbolcunun kulübüyle sözleşmesi 30 Haziran itibarıyla sona eriyor.

Hartel'e yeni kontrat teklif edileceği ve bununla birlikte Bundesliga'dan bazı taliplerinin de olduğu Alman basınında yer aldı. Trabzonspor tönetimi, oyuncuyla ilgili gelişmeleri yakından takip ediyor. Kupa finali sonrasında bu transferle ilgili girişim yapılması bekleniyor.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR