Trabzonspor ve Arsenal'ın eski golcüsü hayatını kaybetti

Kariyerinde Trabzonspor ve Arsenal gibi takımların formalarını da giyen Kevin Campbell, geçirdiği rahatsızlık nedeniyle 54 yaşında hayata gözlerini yumdu.

ABONE OL
GİRİŞ 15.06.2024 12:47 GÜNCELLEME 15.06.2024 14:06 Trabzonspor
Trabzonspor ve Arsenal'ın eski golcüsü hayatını kaybetti

Trabzonspor, Arsenal ve Everton'ın eski futbolcusu Kevin Campbell hayata gözlerini yumdu.

İngiliz eski golcü Kevin Campbell, 54 yaşında hayatını kaybetti. Ciddi bir hastalık nedeniyle hayatını kaybettiği belirtilen Kevin Campbell'in hastalığına dair bilgi verilmedi.

Bordo-mavili kulübün sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "1998-1999 sezonunda formamızı giyen eski futbolcumuz Kevin Campbell'ın vefat ettiği haberini büyük bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız." ifadelerine yer verildi.

"KEVİN HER ZAMAN ÖZEL BİR YER TUTACAKTIR"

Kevin Campbell'ın kulüp için sadece bir oyuncu değil, aynı zamanda büyük bir değer olduğu vurgulanan açıklamada, "Onun sahadaki performansı ve Trabzonspor'umuza kattığı enerji, taraftarlarımızın kalbinde her zaman özel bir yer tutacaktır. Bu acı kayıp karşısında, başta Campbell ailesi olmak üzere tüm sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyoruz." denildi.

Campbell, Arsenal forması giydiği dönemde lig, Lig Kupası, Federasyon Kupası ve Kupa Galipleri Kupası şampiyonlukları yaşamıştı.

1998-99 sezonunda Trabzonspor'a transfer olan Campbell, 18 maçta 5 gol atarken, ara transferde Everton'a gitmişti.



ARSENAL VE EVERTON'DAN PAYLAŞIM

Premier Lig devi Arsenal, eski oyuncusu hakkında resmi sosyal medya hesaplarından, "Eski forvetimiz Kevin Campbell'ın kısa süren bir hastalıktan sonra hayatını kaybettiğini öğrendiğimiz için büyük üzüntü duyuyoruz. Kevin kulüpteki herkes tarafından çok seviliyordu. Bu zor zamanda hepimiz onun arkadaşlarını ve ailesini düşünüyoruz. Huzur için yat Kevin." açıklamasını yaptı.

Everton ise X hesabından "Everton'daki herkes eski forvetimiz Kevin Campbell'ın henüz 54 yaşında vefat etmesinden dolayı derin bir üzüntü duymaktadır. Sadece gerçek bir Goodison Park kahramanı ve İngiliz futbolunun simgesi değil, aynı zamanda onunla tanışan herkesin bileceği gibi inanılmaz bir insandı. Huzur içinde yat Super Kev." şeklinde bir paylaşım yaptı.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR