Marsilya geri adım attı! Fırtına, geri sayıma geçti

Trabzonspor, stoper transferi için gündeminde tuttuğu Samuel Gigot'ta geri sayıma geçti. Bordo-mavililer, 30 yaşındaki savunma oyuncusunun transferinde sona yaklaştı.

ABONE OL
GİRİŞ 22.06.2024 13:08 GÜNCELLEME 22.06.2024 14:04 Trabzonspor
Marsilya geri adım attı! Fırtına, geri sayıma geçti

Trabzonspor, Fransa Ligue 1 ekibi Marsilya'da top koşturan Samuel Gigot'u kadrosuna katmaya çok yaklaştı.

Fotomaç'ın haberine göre; Bordo-mavililer, kulübüyle 2 yıl daha sözleşmesi bulunan 30 yaşındaki stoper için Marsilya ile yapılan pazarlıklarda son aşamaya geldi.

Haberde, ilk yapılan görüşmelerde yüksek bonservis beklentisi içerisinde olan Fransız ekibinin Trabzonspor'un ısrarcı tavrı karşısında transfere onay verdiği belirtildi.

OYUNCUYLA GÖRÜŞMELER BAŞLADI

Fırtına'nın Marsilya'nın bonservis beklentisini 3 milyon euro'ya kadar çektiği kaydedilen haberde oyuncuyla görüşmeler de başladı.

Güncel piyasa değeri 9 milyon euro olan Fransız oyuncu, geçtiğimiz sezon Lique 1'de 21 maçta forma giyerken takımına da 3 gollük katkı sundu.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR