Yeni transferlere gece yarısı coşkulu karşılama!

Trabzonspor'un yeni transferleri Borna Barisic ve John David Lundstram Trabzon'a geldi. Futbolculara gecenin ilerleyen saatlerine rağmen coşkulu bir karşılama yapıldı.

ABONE OL
GİRİŞ 25.06.2024 08:07 GÜNCELLEME 25.06.2024 09:22 Trabzonspor
Yeni transferlere gece yarısı coşkulu karşılama!

Yeni sezon öncesi transfere hızlı giriş yapan takımlardan Trabzonspor, serbest statüde bulunan Hırvat Borna Barisic ve İngiliz John David Lundstram'ı gece geç saatlerde Trabzon'a getirdi.

Bordo-mavili taraftarların karşıladığı oyuncular daha sonra basın mensuplarının sorularını yanıtladı.



Bordo-mavililerin yeni transferi Borna Barisic, "Çok mutluyuz. Böylesine sıçak karşılaşmayı beklemiyorduk. Çok heyecanlıyız. Transfer sürecim kolay oldu. İki tarafın niyeti de bu transferin gerçekleşmesiydi. Burada olmamı istediler. Bende burada olmak istedim" ifadelerini kullandı.



Diğer transfer John David Lundstram ise burada olmaktan mutlu olduğunu belirterek, "Karşılama beni mutlu etti. Başlamak için çok heyecanlıyım. Bu kadar insanı burada görmek ayrı bir duygu. Transfer sürecim çok kolay gelişti. Borna Barisic ile görüştüklerinde benimle de görüştüler. Daha sonra bunu eşime söyledim ve hadi oraya gidelim dedim. Buraya gelmeden önce Rıdvan Yılmaz ile konuştum. Benim çok yakın arkadaşım. Hem takım hem şehir ve taraftarlar hakkında bilgi aldım." ifadelerini kullandı.



Bordo-mavili taraftarların coşkuyla karşıladığı iki oyuncu daha sonra kendilerini bekleyen araca binerek havaalanından ayrıldılar.

BORNA BARİSİC KİMDİR?

Glasgow Rangers takımında Defans mevkinde forma giyen Borna Barisic, 10 Kasım 1992 tarihinde dünyaya gelmiştir. 186 cm boyunda ve 80 kilo olan Borna Barisic, Sol ayağını kullanmaktadır.



JOHN LUNDSTRAM KİMDİR?

Glasgow Rangers takımında Orta Saha mevkinde forma giyen John Lundstram, 18 Şubat 1994 tarihinde dünyaya gelmiştir. 181 cm boyunda ve 74 kilo olan John Lundstram, Sol ayağını kullanmaktadır.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR