Ozan Tufan'dan imza sonrası ilk sözler

Trabzonspor, yeni transferi Ozan Tufan ile 3+1 yıllık sözleşme imzaladı. Ozan Tufan, "Trabzonspor’un hedeflediği yönde başarıya gideceğine inanıyorum ve ben de en iyi şekilde, en iyi performansımla katkı vermeye çalışacağım." dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 27.06.2024 15:03 GÜNCELLEME 27.06.2024 15:17 Trabzonspor
Ozan Tufan'dan imza sonrası ilk sözler

İngiltere Championship ekibi Hull City'den Trabzonspor'a Transfer olan Ozan Tufan için imza töreni düzenlendi.

Bordo-mavili takıma imza attığı için mutlu olduğunu dile getiren Ozan Tufan, "Takımımıza katkı yapmak için sabırsızlanrıyorum." dedi.

Ozan Tufan transfer süreciyle ilgili, "Öncelikle Ertuğrul Doğan Başkanımıza ve Abdullah Avcı hocama ilgilerinden dolayı teşekkür ediyorum. Burada bulunduğum için çok mutluyum. Trabzon’a gelişimde taraftarımızın yaptığı karşılama da beni çok mutlu etti. Trabzonspor’un hedeflediği yönde başarıya gideceğine inanıyorum ve ben de en iyi şekilde, en iyi performansımla katkı vermeye çalışacağım. Şimdiden çok heyecanlıyım, bir an önce başlamak istiyorum." açıklamasında bulundu.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR