Trabzonspor'dan Cihan Çanak açıklaması

Trabzonspor Kulübü Sağlık Kurulu Başkanı Doç. Dr. Ahmet Beşir, futbolcu Cihan Çanak'ın sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı.

ABONE OL
GİRİŞ 16.09.2024 10:13 GÜNCELLEME 16.09.2024 10:13 Trabzonspor
Trabzonspor'dan Cihan Çanak açıklaması

Trabzonspor, sahasında konuk ettiği Beşiktaş karşılaşmasında sakatlanarak oyun alanını sedye ile terk eden Cihan Çanak'ın sağlık durumuna ilişkin açıklamada bulundu. Açıklamada, "Çanak'ın hastanede yapılan ilk muayene ve görüntüleme tetkikleri sonucunda ciddi bir bulguya rastlanmamıştır” denildi.

Trabzonspor Sağlık Kurulu Başkanı Doç. Dr. Ahmet Beşir, Cihan Çanak'ın sağlık durumu ile ilgili olarak şu bilgileri verdi:

"Futbol A Takımımızın Trendyol Süper Lig’in 5'inci haftasında evimizde Beşiktaş ile oynadığı karşılaşma sırasında kafasına aldığı darbe sonrası beyin sarsıntısı (kontüzyon) nedeniyle sakatlanarak oyundan çıkan oyuncumuz Cihan Çanak'ın hastanede yapılan ilk muayene ve görüntüleme tetkikleri sonucunda ciddi bir bulguya rastlanmamıştır”

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR