Fatih Tekke kararını verdi! Trabzonspor'da 7 ayrılık kapıda
Yeni sezona şampiyonluk hedefliyle girmek isteyen Trabzonspor'da Teknik Direktör Fatih Tekke, 3 futbolcuyu gözden çıkardı. Bordo-mavililerin sezon sonunda toplam 7 futbolcuya veda etmesi bekleniyor.
ABONE OLFatih Tekke ile iyi bir ivme yakalayan Trabzonspor, gelecek sezonun kadro planlamasına başladı. Bordo-mavili yönetim, Tekke'nin raporu doğrultusunda hareket edecek ve bu bağlamda birçok ayrılık yaşanacak.
KİRALIK GİDEN 3 İSİM KADRODA DÜŞÜNÜLMÜYOR
Fatih Tekke'nin kiralık gönderilen Muhammed Cham, John Lundstram ve Denis Draguş'u yeni sezonda kadroda düşünmediği belirtiliyor.
Yine kiralık gönderilen futbolculardan Kazeem Olaigbe'nin opsiyonunu Konyaspor'un kullanması bekleniyor. Satılması gündemde olan Batista Mendy'yle ilgili ise Sevilla'nın kararı bekleniyor.
NWAKAEME'YE DE VEDA EDİLECEK
Sözleşmeleri sezon sonunda bitecek olan Edin Visca ve Anthony Nwakaeme'yle de yollar ayrılacak. Stefan Savic ve Benjamin Bouchouari'nin geleceği ise belirsizliğini koruyor.