Ertuğrul Doğan duyurdu! Mourinho'nun gözdesi Trabzonspor'da çıktı: Ayrılık yaşanabilir

Son dakika... Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, Felipe Augusto’ya 4 kulüpten teklif olduğunu bunlardan birisinin de Benfica olduğunu açıkladı.

ABONE OL
GİRİŞ 07.05.2026 13:41 GÜNCELLEME 07.05.2026 14:38 Trabzonspor
Ertuğrul Doğan duyurdu! Mourinho'nun gözdesi Trabzonspor'da çıktı: Ayrılık yaşanabilir

Jose Mourinho yönetimindeki Benfica'da sezon sonunda forvetler Vangelis Pavlidis ve Franjo Ivanovic'le yollar ayrılabilir.

Portekiz ekibi, 2 futbolcunun veda ihtimaline karşı alternatiflerini belirlerken listesine Süper Lig'den bir ismi dahil etti.

FELİPE AUGUSTO'NUN PEŞİNDELER

Portekiz basınından Record'da yer alan habere göre Benfica, yaz transfer dönemi için Pavlidis ve Ivanovic'le ilgili tüm senaryoları değerlendiriyor.

Portekiz ekibi, iki futbolcuyla da yolların ayrılması durumunda Mourinho'nun da önerisi doğrultusunda Trabzonsporlu Felipe Augusto için harekete geçeecek.

Haberde, Trabzonspor'un resmi görüşmelerin başlaması durumunda Augusto için 15-20 milyon euro arasında bir bonservis talep edeceği aktarıldı.



ERTUĞRUL DOĞAN'DAN İTİRAF

Diğer yandan Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, A Spor'da yaptığı değerlendirmede bu konu üzerine açıklama yaptı.

Doğan, transfere ilişkin "Felipe Augusto’ya 4 kulüpten teklif var. Birisi de Benfica." dedi.

Trabzonspor'a bu sezon başında Belçika ekibi Cercle Brugge'den imza atan Felipe Augusto, bordo-mavili takımda forma giydiği 37 maçta 15 gol kaydetti.

Osman Kocaer Haber7.com - Muhabir

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da mesleki hayatına devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR