Trabzonspor Teknik Direktörü Fatih Tekke istifa etti! Kulüp reddetti
Trabzonspor Teknik Direktörü Fatih Tekke görevinden istifa ettiğini açıkladı. Karadeniz ekibi gece yaptığı açıklamada istifanın reddedildiğini duyurdu.
ABONE OLUEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanş maçında Trabzonspor, Macaristan takımı Ferencvaros'a konuk oldu. Fatih Tekke 4-0'lık yenilginin ardından istifa ettiğini açıkladı.
Fatih Tekke açıklamasında; “Çok üzücü bir gece geçirdik. Tabii ki sebebi ben ve ekibim! Hem ülkemize hem camiamıza üzücü bir gece geçirdik!” dedi.
"BU CEZAYI KENDİME VERMEK BİRAZ HAKKIM OLSUN"
Fatih Tekke istifa sözlerinde; "Kırmızı karta kadar olumlu geçecek bir maç gibiydi. neticesinde Avrupa Ligi'ne kalamadık. 18 aydır gece gündüz ekibimle, her şeyimle biraz daha iyi ne yapabiliriz diye düşünüyoruz. Takım çok çok daha iyi olacak, bu kesin. Çok uzatmayayım. Şu an itibarıyla 18 aylık görevimden istifa ediyorum. Bu cezayı kendime vermek biraz hakkım olsun." dedi.
Tekke sözlerinin devamında; "Yönetime istifamı söylemedim. İlk defa televizyonda söylüyorum. Kimse bilmiyor." ifadelerini kullandı.
“HERKES HAKKINI HELAL ETSİN”
Trabzonspor'daki görevi için konuşan Tekke; "Çok onurlu bir görevden istifa ediyorum. Bugünkü mağlubiyet kabul edilir bir şey değil. Talihsizlikler ve şanssızlıklar hepsi kabul edilir ama ben bunu kabul edemem. Böyle de uyuyamam. Herkes hakkını helal etsin. Biz elimizden geleni yaptık. Bazı maçlar vardır insanı çok yaralar. O maçlardan birini yaşadık." sözlerini sarf etti.
TRABZONSPOR İSTİFAYI KABUL ETMEDİ
Fatih Tekke'nin istifası sonrası Trabzonspor Kulübü de bir açıklama yaptı. Bordo-mavililer, genç teknik adamın istifasını kabul etmedi.
Trabzonspor tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:
"Teknik Direktörümüz Fatih Tekke, Ferencvaros karşılaşmasının ardından yaşanan mağlubiyetin oluşturduğu duygusal yoğunlukla istifa kararı almıştır. Trabzonspor Yönetim Kurulu olarak, Teknik Direktörümüz Fatih Tekke’nin istifa kararı kabul edilmemiştir. Fatih Tekke, Teknik Direktörlük görevine devam etmektedir ve ligde oynayacağımız Amedspor karşılaşmasında takımımızın başında olacaktır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."