Kayseri'de trafik kazası: 2 ölü

Kayseri'de hafta sonu meydana gelen 11 kazada yollar kan gölüne döndü. Yaşanan kazalarda 2 kişi yaşamını yitirirken 29 kişide yaralandı.

ABONE OL
GİRİŞ 16.05.2011 12:08 GÜNCELLEME 16.05.2011 12:08 Trafik Kazaları
Kayseri'de trafik kazası: 2 ölü

Alınan bilgiye göre, Kocasinan ilçesi Eski Sanayi Celaleddin caddesinde 17 yaşındaki bisikletli E.D., Ö.D.'nin kullandığı 31 HD 166 plakalı otomobilin çarpmasıyla yaşamını yitirdi. Pınarbaşı ilçesinde ise 56 yaşındaki E.K. kullandığı 70 DN 900 plakalı tankerin şarampole devrilmesi sonucu hayatını kaybetti.

Kocasinan Çevril Köyü yolunda ise E D. idaresindeki 38 SA 650 plakalı araç, aşırı hız sebebiyle sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu takla attı. Kazada sürücü E.D. ile M.D., A.K., F.D. ve H.D. yaralandı.

Talas caddesinde F.E.S. yönetimindeki 38 SY 690 plakalı otomobil ile A.S idaresindeki 38 KH 250 otomobilin çarpışması sonucu sürücüler ile F.B., İ.B., O.Ü., M.İ. O.Ü. yaralandı, Kayseri-Sivas karayolunda viraja girip hızını alamayan otomobil sürücüsü İ.İ., direksiyon hakimiyetini kaybederek takla attı. Sürücü ile Y.İ., E.İ., Y.İ. ve çocukların annesi yaralandı.

Diğer kaza ise Kocasinan ilçesi Yeşil mahallesinde meydana geldi. 38 PF 047 araç sürücüsü A.E. (20), direksiyon hakimiyetini kaybederek, yol kenarında bulunan elektrik direğine çarptı. Otomobilde bulunan A.E ve M.E. sıkıştığı araçtan itfaiyenin müdahalesiyle kurtarıldı.

Kayseri-Malatya karayolu 40. kilometresi Elbaşı kasabasında 45 VZ 777 plakalı araç sürücüsü İ.N. direksiyon hakimiyetini kaybetti. Takla atan otomobilde sürücü İ.N. yaralandı.

Bünyan-Sultanhanı köyü mevkiinde de 38 KH 183 plakalı otomobil sürücüsü E.I., aşırı hız sebebiyle direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle aracı takla attı. Sürücü E.I. ile araçta yolcu olarak bulunan M.I yaralandı.

Develi ilçesi Epçe köyünde Y.Ö. idaresindeki Q6 GTF 41 yabancı plakalı otomobil yolun stabilize olması nedeni ile otomobilini mıcıra kaptırması sonucu sürücünün direksiyon hâkimiyetini kaybederek takla atması neticesinde F.K. hayati tehlike arz edecek şekilde yaralandı.

Kayseri Felahiye yolu Kızık köyü mevkiinde N.B. yönetimindeki 38 SA 307 plakalı aracı ile Felahiye istikametinden Kayseri istikametine seyir halindeyken dikkatsizlik tedbirsizlik sonucu direksiyon hakimiyetini kaybederek yolun sağındaki dereye devrilmesi neticesinde araç sürücüsü N.B. yaralandı.

Kayseri-Sivas Karayolu 71. kilometresinde Y,Ö. idaresindeki plakasız motosikletin devrilmesiyle sürücü yaralandı.

Melikgazi ilçesi Aydınlıkevler mahallesi Osman Kavuncu caddesi İle Fırat caddesi ışıklı kavşakta F.S. idaresindeki 38 PN 985 plakalı otomobil ile Z.D. yönetimindeki 38 SC 372 plakalı otomobilin çarpışması sonucu, her iki otomobil sürücüsü ve 38 PN 985 plakalı araçta yolcu olarak bulunan S.S., H.S. ile A.Y.S. yaralandı.

Yaşanan kazalarla ilgili soruşturma başlatan güvenlik güçleri, sürücülerin aşırı hızdan kaçınmalarını istedi.

KAYNAK : İHA