Lüks oto böyle tost oldu - Video

İstanbul'da MOBESE'ye takılan görüntülerde önünde aniden durmak zorunda kalan kamyona çarpmamak için frene basan otomobil sürücüsü, arkadan gelen belediye otobüsünden kaçamadı.

ABONE OL
GİRİŞ 01.06.2011 11:44 GÜNCELLEME 01.06.2011 11:44 Trafik Kazaları
Lüks oto böyle tost oldu - Video

İstanbul'da aşırı hız ve dikkatsizlik nedeniyle meydana gelen kazalar, yol üzerindeki MOBESE kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

İlk görüntüde, otoyolda ilerleyen bir otomobil, hız ve dikkatsizlik nedeniyle bariyerlere çarptı. Çarpmanın etkisiyle altından alevler çıkan otomobil, trafikte kontrolsüzce ilerleyerek tehlikeli anlar yaşanmasına neden oldu. Kazada, otomobil sürücüsü yaralandı.

Kameralara yansıyan bir diğer kazada ise, önünde aniden durmak zorunda kalan kamyona çarpmamak için frene basan otomobil sürücüsü, arkadan gelen belediye otobüsünden kaçamadı. Çarpmanın etkisiyle otobüs ve kamyon arasında sıkışan otomobilde ağır hasar meydana geldi.

Son görüntüde ise, hızla ilerlediği yolda kontrolden çıkarak bariyere çarpan otomobil, takla atarak yan yattı. Otomobil sürücüsü kazayı şans eseri hafif sıyırıklarla atlattı.
 
 

KAYNAK : İHA