Marmaris'e gelenlerin ilk durağı Seyir tepesi

Dünyanın ve Türkiye'nin incisi Muğla'nın Marmaris ilçesine gelen yerli ve yabancı ziyaretçilerin ilk durağı seyir tepesi oluyor.

ABONE OL
GİRİŞ 16.06.2024 16:46 GÜNCELLEME 16.06.2024 16:46 Turizm
Marmaris'e gelenlerin ilk durağı Seyir tepesi

Marmaris'in eşsiz manzarasını tek bir bakışta görülmesini sağlayan Marmaris girişinde bulunan Marmaris seyir tepesi yerli ve yabancı turistlerin ilk uğrak noktası haline geldi.

Ailesiyle birlikte Kurban Bayramı için İstanbul'dan Marmaris'e gelen Erdinç Kum Marmaris'i çok sevdiklerini emekli olduklarında buraya yerleşmek istediklerini belirterek "İstanbul'dan Marmaris'e kurban bayramı tatilimizi geçirmek için geldik. Yolculuk keyifliydi biraz trafik vardı. Özellikle Muğla'dan sonra biraz yoğundu ışıklarda baya trafik vardı ama keyifliydi. Marmaris'e ilk defa gelmiyoruz daha öncede birkaç kere gelmiştik. Birkaç ay yaşadık burada. Her Marmaris'e gelişimizde burada hatıra fotoğrafı çektiriyoruz" dedi.

Tatil için Marmaris'i tercih eden Melis Kum "Pandemide keşfettik burayı. Sonrasında da vazgeçemedik. Burası en sevdiğimiz yerlerden biri haline geldi. Emekliliğimizde Marmaris'e yerleşmeyi düşünüyoruz. İstanbul'da doğaya hasretiz. Bu nedenle Marmaris'te yaşlanmak istiyoruz" diye konuştu.

KAYNAK : İHA
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR