Hikmet Karaman'dan galibiyet sözleri!

Kayserispor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, "1. dakikada geriye düşüp maçı çevirmek hem de ilk maçı kaybetmişken büyük bir iş." dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 10.05.2022 23:16 GÜNCELLEME 10.05.2022 23:18 TÜRKİYE KUPASI
Hikmet Karaman'dan galibiyet sözleri!

Kayserispor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında 4-2 kazanarak finale yükseldikleri Trabzonspor karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu. 

Hikmet Karaman'ın açıklamaları şu şekilde:

"Oyuncularımızı kutlamak lazım"

"Oyuncularımızı kutlamak lazım. 1. dakikada geriye düşüp maçı çevirmek hem de ilk maçı kaybetmişken büyük bir iş. Berna Başkan'a dikkat çekmek istiyorum. Bu kadar kısa sürede bu duruma gelmek kolay değil."

"İlk devre 2-1, 3-1 bitmeliyken mağlup girdik"

"İlk devre 2-1, 3-1 bitmeliyken mağlup girdik. Oyuncularıma sezon genelinin aksine bu sefer biz geriden geleceğiz dedim."

"Oyuncularım bir dönem hak etmedikleri tepkiyle karşılaştı"

"Bir Anadolu takımı olarak Fenerbahçe'yi, Beşiktaş'ı deplasmanda eliyorsun, o arada ligde de zorlu maçlara çıkıyorsun. Oyuncularım bir dönem hak etmedikleri tepkiyle karşılaştı."

"Manchester City bile kaybetti Şampiyonlar Ligi'nde"

"Futbolun başarısı '30 puanı öne geçip kaybetti' diyerek ölçülmez. O arada kimlere kaybetmişiz ona bakmak lazım. Manchester City bile kaybetti Şampiyonlar Ligi'nde. Taraftarlarımıza da yarattıkları atmosfer için teşekkür ederim."

"Oyuncularımız müthiş iş yaptı"

"Oyuncularımız müthiş iş yaptı, taraftarlarımıza, yönetimimize, tüm Kayseri'ye teşekkür ediyoruz. Bugün maçın başka bir senaryosu da olabilirdi ancak mesele o değil. Mesele oyuncularımızın 1-0'dan sonraki reaksiyonu."

"Biz oynatmadık onları"

"Trabzonspor oynayamadı değil, biz oynatmadık onları."