Türkiye Kupası'na yeni format!

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, Ziraat Türkiye Kupası 5. tur kura çekimi öncesi açıklamalar yaptı. Mehmet Büyükekşi, Türkiye Kupası'na yeni bir format getireceklerini bildirdi.

ABONE OL
GİRİŞ 09.12.2023 09:44 GÜNCELLEME 09.12.2023 09:44 TÜRKİYE KUPASI
Türkiye Kupası'na yeni format!

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, Türkiye Kupası'na yeni format getireceklerini bildirdi.

Büyükekşi konuyla ilgili şu ifadeleri kullandı:

"Türkiye Kupası'na yeni bir format getiriyoruz. Kısa süre içerisinde bu formatı duyuracağız."

"SÜPER KUPA MAÇI DÜNYADA YANKI BULACAK"

Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak Süper Kupa maçıyla ilgili de konuşan Mehmet Büyükekşi, "29 Aralık'ta 100 yılın derbisi Riyad'da dünya sahnesinde olacak. Dünyanın en büyük derbilerinden sayılan Fenerbahçe ile Galatasaray arasında Süper Kupa maçı oynanacak ve dünyada yankı bulacak. Cumhuriyetimiz'in 100. kuruluş yıldönümünü yurt dışından tüm dünyaya duyuracağız. Ulusal ve uluslararası alanda tüm dünyaya bu maç aracılığıyla Cumhuriyetimiz'in 100. yılına duyuracağız. Sevincimizi Türkiye'yi seven ülkelerle buluşturmuş olacağız." sözlerini sarf etti.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR