Türkiye Kupası ve Süper Kupa'nın yayıncısı belli oldu

Türkiye Futbol Federasyonu, Ziraat Türkiye Kupası ve Süper Kupa maçlarının yayınının gelecek sezon Turkuvaz Medya Grubu'nda olacağını açıkladı.

ABONE OL
GİRİŞ 13.06.2024 17:52 GÜNCELLEME 13.06.2024 17:52 TÜRKİYE KUPASI
Türkiye Kupası ve Süper Kupa'nın yayıncısı belli oldu

Türkiye Futbol Federasyonu, Ziraat Türkiye Kupası ve Süper Kupa maçlarının yayınının gelecek sezon Turkuvaz Medya Grubu'nda olacağını açıkladı.

TFF'nin açıklaması:

"Türkiye Kupası ve Süper Kupa, önümüzdeki sezon da Turkuvaz Medya Grubu kanalları tarafından yayınlanacak. 13 yıldır Türkiye Kupası ve Süper Kupa'nın yayıncısı olan Turkuvaz Medya Grubu, yenilen formatıyla ilk kez yapılacak iki organizasyonu her zamanki gibi şifresiz olarak futbolseverlere ulaştıracak."

Yayın geliri 3 katına çıkarıldı

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi ve TFF Yönetim Kurulu ile Turkuvaz Medya Grubu arasında yapılan görüşmeler sonucunda Türkiye Kupası ve Süper Kupa yayınlarını içeren anlaşma yayın geliri 3 katına çıkartılarak bir yıl daha uzatıldı. Süper Lig ve 1. Lig yayın gelirinin 2,5 katına çıkartılmasından sonra Türkiye Kupası ve Süper Kupa yayın gelirinin de 3 katına çıkartılmasıyla Türkiye Kupası'na katılacak ve Süper Kupa maçını oynayacak kulüpler 2024-2025 Sezonunda önceki sezona göre üç kat daha fazla kazanç elde edecekler.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR