Türkiye Kupası'nda penaltı itirazı! Hakemin VAR odasıyla iletişimi koptu
Türkiye Kupası'nda oynanan Trabzonspor-Alanyaspor maçında Karadeniz ekibi penaltı bekledi. Pozisyon sırasında hakem Mehmet Türkmen'in, VAR odasıyla iletişiminin kopması gündem oldu.
ABONE OL
GİRİŞ 17.12.2025 23:13
GÜNCELLEME 17.12.2025 23:18
TÜRKİYE KUPASI
Ziraat Türkiye Kupası A Grubu ilk hafta maçında Trabzonspor sahasında Alanyaspor'u konuk etti. Alanyaspor, deplasmanda 17'nci dakikada Güven Yalçın'ın attığı golle 1-0 galip geldi. Mücadelenin 84. dakikasında ilginç bir an yaşandı.
HAKEMİN VAR ODASIYLA İLETİŞİMİ KOPTU!
Trabzonspor, karşılaşmanın 84. dakikasında penaltı bekledi. Pozisyonun ardından VAR incelemesi yapıldı. Bu sırada hakem Mehmet Türkmen'in, VAR odasıyla iletişimi koptu.
Hakem Mehmet Türkmen, iletişimin olmadığını belirtirken oyun yaklaşık 2,5 dakika durdu. Oyun taç atışıyla kaldığı yerden devam etti.