Basın toplantısında kahkaha tufanı! Osimhen sorusu kırdı geçirdi

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi'nin 3. haftasında yarın evinde Elfsborg'u misafir edecek. Mücadele öncesi düzenlenen basın toplantısında Osimhen sorusu kahkahaları beraberinde getirdi.

ABONE OL
GİRİŞ 22.10.2024 12:45 GÜNCELLEME 22.10.2024 12:51 UEFA AVRUPA LİGİ
Basın toplantısında kahkaha tufanı! Osimhen sorusu kırdı geçirdi

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi'nin 3. haftasında yarın evinde Elfsborg'u misafir edecek. Mücadele öncesi düzenlenen basın toplantısında Osimhen sorusu kahkahaları beraberinde getirdi.

Galatasaray'ın 2. kalecisi olan Günay Güvenç'e Antalyaspor maçında gol sevinci yaşayan Osimhen'in neden kendisine koştuğu soruldu.

Deneyimli kaleci, bunun üzerine şöyle cevap verdi:

"Yedek kulübesinde yan yana oturuyorduk. Osimhen ile çok konuşuyoruz, sorular soruyor. Bana Atatürk'ü sordu. İstiklal Marşı'nı bana sordu. Avrupa'da böyle bir şey yok. Taraftarların tezahüratlarını sordu. Çok açık biri. Buraya sadece zaman geçirmek için değil benimsemiş bir şekilde geldi. Bunu takıma hissettiriyor. Maça girdi, güzel gol attı. Bize doğru koşarken ben hocama sarılacak sandım."

Bu sırada Okan Buruk da gülerek "Ben de öyle sandım. Doğum günüm ya bana sarılacak sandım." dedi ve tüm salon kahkahalara boğuldu.

Daha sonra sözlerine devam eden Günay, "Hocaya bir çak yaptı, bana geldi sarıldı. (Osimhen) Spontane gelişen bir şey oldu. Yedek kulübesinde benden güzel enerji aldı. Önceden konuşulan bir şey yoktu. Gerçekten güzel bir resim oldu." şeklinde konuya açıklık getirdi.

Bu anlar sosyal medyada yoğun ilgi gördü.



Tecrübeli kaleci Günay Güvenç'in diğer açıklamaları ise şöyle oldu:

"Benim takımda misyonlarım var. Oynasam da oynamasam da... Hoca her yere yetişemeyebilir. Takımdaki beraberlik, arkadaşlık konusunda oyuncuların misyonu başlıyor. Kendimi bu alanda önemli figür olarak görüyorum. Geçmiş kulüplerimde de bunu yaptım. Benim görevlerimden biri yeni gelen oyunculara kulübün tarihini anlatmak... Hocam görev verirse elimden geleni de yaparım. Bu karakterimde vardır. Benim misyonum oynayıp para kazanmak değil sadece, farklı misyonlarım da var. Gençlere yardımcı olmak, takımdaki arkadaşlığı en yüksek seviyeye çıkarmak. Yedek kalıp dinlenecek biri değilim. Yüzde yüzümle çalışıyorum. Ben her ne anlamda olursa olsun takıma yardımcı olmalıyım."

"EŞİMLE BİLE TARTIŞIYORUM"

"Yedek kalmak zorluyor. Geçmiş yıllarda hep oynayan bir kaleciydim. Zorlanıyorum bazen. Eşimle bile bu konuda tartışıyorum, oynamayı özlediğimi söylüyorum. Eşim de 'o kafadan çık, kendini hazır tut' diyor. Ben de hazır tutuyorum kendimi. Çok özlüyorum. Çok hırslı biriyim. Önümdeki ismin değerini de tüm Türkiye, tüm Avrupa biliyor. Benim burada görevim de Muslera'ya oldukça baskı yapmak..."


 

Osman Kocaer Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da mesleki hayatına devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR