Dünya devi Yusuf Akçiçek için İstanbul'da

İngiltere Premier Lig ekibi Manchester United, UEFA Avrupa Ligi'nde bugün Fenerbahçe ile Rangers'ın karşılaşacağı maçta Yusuf Akçiçek'i izlemesi için temsilci gönderdi.

ABONE OL
GİRİŞ 06.03.2025 15:07 GÜNCELLEME 06.03.2025 15:56 UEFA AVRUPA LİGİ
Dünya devi Yusuf Akçiçek için İstanbul'da

Fenerbahçe'nin bu sezon en çok dikkat çeken isimlerinden biri olan Yusuf Akçiçek için İngiliz devi Manchester United'dan hamle geldi.



İSTANBUL'A GELDİLER

Sports Digitale'den Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre Manchester United, 19 yaşındaki futbolcuyu yakın takibe aldı ve Yusuf Akçiçek'i canlı olarak izlemek için Fenerbahçe'nin Rangers ile oynayacağı maça temsilci gönderdi.

İngiliz ekibinin yetkilileri, Fenerbahçe - Rangers maçında genç stoperi izlemek için tribünde olacak.

Fenerbahçe'de bu sezon 13 maçta süre bulan Yusuf Akçiçek, 2 kez gol sevinci yaşadı.

Osman Kocaer Haber7.com - Muhabir

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da mesleki hayatına devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR