Evinin önünde silahla vurulan genç, iki gün sonra hayatını kaybetti

Adana'da 18 yaşındaki genç, evinin önünde silahlı saldırıya uğradıktan iki gün sonra kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

ABONE OL
GİRİŞ 30.06.2024 17:05 GÜNCELLEME 30.06.2024 17:05 ÜLKE'DE BUGÜN
Evinin önünde silahla vurulan genç, iki gün sonra hayatını kaybetti

Edinilen bilgiye göre olay, Seyhan ilçesi İsmetpaşa Mahallesi'nde Cuma günü meydana geldi. İddiaya göre göre, Kerim Kalır (18) evinin önünde kimliği belirlenemeyen kişi veya kişilerin silahlı saldırısına uğradı.

Saldırıda vücuduna çok sayıda mermi isabet eden Kalır, kanlar içerisinde yere yığıldı. Genç olayı görenlerin vatandaşların çağırması üzerine olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı. Ancak genç yapılan tüm müdahalelere rağmen bugün sabaha karşı hayatını kaybetti. Gencin cenazesi otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Polis ise olaydan sonra kaçan faillerin peşine düştü.

KAYNAK : İHA
Fuat Öner Haber7.com - Sorumlu Müdür/Yayın Koordinatörü
Haber 7 - Fuat Öner

Editör Hakkında

1989 İstanbul doğumlu olan Fuat Öner, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi İnternet Gazeteciliği-Yayıncılığı bölümünden ve Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme bölümünden mezun oldu. Eğitimine Marmara Üniversitesi Sosyal Medya Yönetimi Yüksek Lisans bölümünde devam etmektedir. Medya sektörüne 2008 yılında adım atan Öner, Star TV ve Habertürk gazetelerinde çeşitli görevler üstlenmiştir. 2012 yılında Kanal7 Medya Grubu'na haber editörü katılan Öner, Haber7.com'da ‘Yayın Koordinatörü' olarak görevine devam etmektedir. Ayrıca, evli ve bir çocuk babasıdır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR