Gökhan Güney'den hayati karar! 10 dakikada bitti

Ses ve sinema sanatçısı Gökhan Güney, 40 yıl önce büyük bir aşkla evlendiği üç çocuğunun annesi Fatma Güney'den tek celsede boşandı.

ABONE OL
GİRİŞ 10.02.2014 05:51 GÜNCELLEME 10.02.2014 07:33 Ünlülerin dünyası
Gökhan Güney'den hayati karar! 10 dakikada bitti

Anadolu Aile Mahkemesi'ne geçtiğimiz günlerde bir dilekçe veren Gökhan Güney, 40 yıl önce büyük bir aşkla evlenen Fatma Güney'den anlaşmalı olarak boşanmak istediğini belirtti. Gökhan Güney dilekçesinde "Farklı görüş ve düşünce nedeniyle, fikren ve ruhen anlaşamamaktayız. Evlendiğimizden beri var olan karakter uyumsuzluğu, 3 çocuğumuz olmasına ve evlendiğimizden bu yana 40 yıl geçmesine rağmen giderilememiştir. Evlilik birliğimiz temelinden sarsılmıştır. Bundan böyle karı- koca olarak birlikte yaşamamız da mümkün değildir" dedi. Evliliklerinin bundan sonra devam etmesinin her ikisini de yıpratacağını belirten Güney, çocuklarını ve kendi menfaatlerini de düşünerek eşi ile aralarında anlaştıklarını ve boşanmaya karar verdiklerini, fiilen biten evliliklerinin hukuken de bitmesi için boşanmalarına karar verilmesini talep etti.

ANLAŞARAK...

Mal paylaşımı konusunda aralarında anlaştıklarını belirten Güney, protokol gereği birbirlerinden maddi ve manevi tazminat taleplerinin bulunmadığını söyledi. Mahkeme hâkimi aralarında anlaşan Güney çiftinin boşanmalarına karar verdi. Güney çiftinin 40 yıllık evlilikleri 10 dakikada tek celsede bitti.

KAYNAK : Sabah