Deniz Seki'ye hapiste dini dersi! Her gün bir ayet...

6 yıl 3 aylık hapis cezasına çaptırılan ve Bakırköy Kadın Cezaevi'nde yatan Deniz Seki dini terapi uygulamasına bir yıldır katıldığı ortaya çıktı.

ABONE OL
GİRİŞ 03.10.2016 14:22 GÜNCELLEME 03.10.2016 14:22 Ünlülerin dünyası
Deniz Seki'ye hapiste dini dersi! Her gün bir ayet...

Bağcılar Müftüsü Hasan Hüsnü Sula, "Hazırladığımız 'Bir Ayet, Bir Hadis, Bir İlmihal' kitapçığını Deniz Seki her gün okuyup vaizin karşısına çıkıyor. Dini bilgiler içeren derslere eksiksiz devam ediyor. Duamız odur ki, inşallah bir gelişme kaydetmiştir" dedi.

Bakırköy Kadın cezaevi'nde bulunan ünlü şarkıcıya verdikleri 'dini terapi' uygulamasının yaygınlaştırılacağını belirten Sula, "Uygulama, sığınma evleri ve hastanelerdeki psikolojik çöküntü içinde, moral değerler açısından zor durumdaki vatandaşları da kapsayacak" şeklinde konuştu. 

Cezaevinden çıktığı andan itibaren ekranda olacak!

Cengiz Semercioğlu'nun köşesine taşıdığı yazıda Deniz Seki'nin cezaevinden çıkar çıkmaz 20 konser vereceği ve televizyon programıyla ekranlarda yer alacağı açıklandı.

Çıkacağı 20 konserden 1.6 milyon lira kazanacak olan Seki hapishaneden çıkmasıyla birlikte yaşayacağı her şey kayıt altına alınacak ve montajlanarak ekrana taşınacak.

KAYNAK : Posta