Deniz Seki hapishaneden çıkar çıkmaz kral dairesine yerleşti

Hapishanede geçirdiği iki buçuk yılın ardından dün özgürlüğüne kavuşan Deniz Seki Mecidiyeköyde bir otelin Boğaz manzaralı kral dairesine yerleşti.

ABONE OL
GİRİŞ 06.06.2017 10:50 GÜNCELLEME 06.06.2017 10:50 Ünlülerin dünyası
Deniz Seki hapishaneden çıkar çıkmaz kral dairesine yerleşti

Şarkıcı Deniz Seki 'uyuşturucu ticaretine yardım' suçlamasıyla ilk olarak 2009'da hapse girdi. 218 gün yattı. Kasım 2010'da çıktı. 3.5 yıl sonra hakkında yeni bir soruşturma açıldı. ''Cezaevine bir daha girerse ölürüm'' dedi. Tutuklama kararı çıkınca 6 ay saklandı. 15 Kasım 2014'te İstanbul Esenyurt'taki bir evde yakalandı.

Hapishaneden dışarı adım atan Deniz'in boynunda nişanlısı Faruk Salman'ın adı yazan kolye, parmağında alyans, sırtında gitarı, başında papatyalardan taç vardı.

Bir gazeteci ordusunun karşıladığı Deniz dışarı adım atınca özgürlüğün simgesi olan beyaz güvercin uçurdu. Deniz'in uçurduğu güvercin gidip hapishanenin hemen yanındaki ağaca kondu.

LÜKS OTELE YERLEŞTİ

30 ay Bakırköy'de koğuşta yatan Deniz Seki tahliye sonrası ilk 3 gününü nişanlısı ve ailesiyle Mecidiyeköyde bir otelin Boğaz manzaralı kral dairesinde geçirecek. Deniz'i otelde annesi Güler Seki, Demet Akalın, Nilüfer, Nukhet Duru ve Gülben Ergen karşıladı.