Ünlü şarkıcı Demet Akalın mescit yaptırıyor!
Çıkardığı albümlerde geniş bir hayran kitlesine sahip olan şarkıcı Demet Akalın, Gülben Ergen'e verdiği röportajda mescit yaptırdığını açıkladı.
ABONE OLDemet Akalın, Gülben Ergen'e verdiği röportajda ev hayalinin nasıl gerçekleştiğini anlattı. Sanatçı Akalın, yıllardır dua etmek için gittiği Gölcük'teki Sultan Baba Türbesine kadınlar mescidi yaptırdığını söyledi. İşte röportajın o kısımları
"DİLEDİĞİM HİÇBİR ŞEYİ ALLAH GERİ ÇEVİRMEDİ"
-Gölcük’te mescit yaptırıyormuşsun. Doğru mu?
Sultan Baba Türbesi diye benim için çok uğurlu bir yer var. İlkokuldan beri gittiğim bir yer. Teyzemle giderdik bana “Takdir ya da teşekkür çiz” derdi. Yıllar geçtikte oraya çizdiğim hayallerim de değişti. Albüm kapağı çizer kenarlarına yıldız koyardım. Orada dilediğim hiçbir şeyi Allah geri çevirmedi. Senelerdir oraya çizgi filmlerdeki gibi beyaz bir ev çizerdim. Jakuzi, sauna, şömine gibi şeylere karşıyım. Sadece beyaz ve büyük bir ev istedim. Şimdi oraya kadınlar için bir mescit yaptırdım.