Erman Toroğlu boşandı! Eşi kimdir Şükran Toroğlu ve çocukları

Eski hakem ve futbol yorumcusu 70 yaşındaki Erman Toroğlu, eşi Şükran Toroğlu ile boşandı. Boşanma protokolü kapsamında Erman Toroğlu’nun Şükran Toroğlu’na bazı taşınmazlar verdiği ve tazminat ödediği öğrenildi. Peki Erman Toroğlu'nun eşi Şükran Toroğlu kimdir? Peki tek celsede boşanan çiftin kaç çocukları var.

ABONE OL
GİRİŞ 29.11.2017 09:43 GÜNCELLEME 29.11.2017 09:43 Ünlülerin dünyası
Erman Toroğlu boşandı! Eşi kimdir Şükran Toroğlu ve çocukları

FIFA kokartlı eski hakem ve futbol yorumcusu Erman Toroğlu kimdir? Lise yıllarında tanıştığı Şükran Toroğlu ile önceki hafta görülen tek celsede anlaşmalı olarak boşanan Erman Toroğlu kaç yaşındadır? Çocukları var mı?

ERMAN TOROĞLU KİMDİR?

Erman Toroğlu eski hakemdir şimdilerde ise televizyon spor programlarında yorumcu olarak görev almaya devam etmektedir. Futbolcuk geçmişinde Gençlerbirliği, Ankara Güneşspor, Ankaragücü ve Mersin İdman Yurdu formalarını giymiştir. Hakemlik öncesi bir dönem kabzımal olarakta çalışan Erman Toroğlu 1948 yılında Mersin’de dünyaya gelmiştir.

TEK CELSEDE BOŞANDI

Erman Toroğlu, geçen hafta şiddetli geçimsizlik nedeniyle İstanbul Aile Mahkemesi’ne başvurdu ve anlaşmalı boşanmak istediğini ifade etti. Erman Toroğlu ve Şükran Toroğlu, boşanma duruşmasına avukatlarıyla birlikte katıldı. İki çocuğu olan çift, ilk duruşmada anlaşmalı olarak ayrıldı. Boşanma protokolü kapsamında Erman Toroğlu’nun Şükran Toroğlu’na bazı taşınmazlar verdiği ve tazminat ödediği öğrenildi.

İKİNCİ ÇOCUĞUNU 2015'TE EVLENDİRMİŞTİ

Erman Toroğlu 2015 yılında oğlu Tunca Toroğlu'nu evlendirdi. Damla hanım ile dünya evine giren Tunca Toroğlu'nu annesi Şükran Toroğlu ile Fırat- Banu Toroğlu ilk kutlayanlar arasında yer almıştı.