Yüzündeki değişim dikkat çekti! Mahmut Tuncer'in son hali sosyal medyanın diline düştü

Estetik yapan ünlüler kervanına Mahmut Tuncer’in de katıldığı iddia edildi. Tuncer'in son hali sosyal medyanın diline düştü.

ABONE OL
GİRİŞ 03.05.2024 19:26 GÜNCELLEME 03.05.2024 19:27 Ünlülerin dünyası
Yüzündeki değişim dikkat çekti! Mahmut Tuncer'in son hali sosyal medyanın diline düştü

Bu yıl estetik operasyon yapan birçok ünlü isim oldu. Mustafa Sandal, Rafet El Roman, Sertab Erener derken bu kez farklı bir isim gündeme geldi.

Mahmut Tuncer'in son hali sosyal medyada gündem oldu. Tuncer'in yüzündeki değişim dikkat çekerken sosyal medya kullanıcıları tarafından şarkıcının son haline yorum yağdı.

Şarkıcının göz altı torbalarını aldırıp alın kısmına botoks yaptırdığı iddia edildi.

Estetik yaptırdığını iddia eden sosyal medya kullanıcıları, ünlü şarkıcının son haline, "Estetik yapmış", "Görünce tanıyamadım", "Estetik gayet yakışmış", "İyi olmuş yerinde ve kararında", "Botoks yapmış", "Göz altı torbalarını aldırmış" gibi yorumlar yaptı.

Ahmet Aydemir Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ahmet Aydemir

Editör Hakkında

İstanbul'da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini Büyükçekmece'de tamamladı. İstanbul Üniversitesi, 'Gazetecilik’ bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe ilk adımını 2014'te attı. Profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere gündem, dünya, ekonomi ve spor kategorilerinde birçok haber hazırladı. Ahmet Aydemir, meslek hayatını Haber7.com'da aktif olarak sürdürüyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR