Vasiyetine uyulmadı! Tuncel Kurtiz'in mezarının son haline tepki yağdı

Türk sinemasına damgasını vuran merhum oyuncu Tuncel Kurtiz’in mezarının son hali gündem oldu.

ABONE OL
GİRİŞ 09.06.2024 16:28 GÜNCELLEME 09.06.2024 16:30 Ünlülerin dünyası
Vasiyetine uyulmadı! Tuncel Kurtiz'in mezarının son haline tepki yağdı

Son olarak Ezel dizisinde 'Ramiz Dayı' karakterine hayat vererek milyonların gönlüne taht kuran Tuncel Kurtiz ani ölümüyle sevenlerini yasa boğmuştu.

Türk sinema tarihinin önemli oyuncularından Tuncel Kurtiz'in ölümü sonrası vasiyeti gündeme gelmişti. Balıkesir’in Güre ilçesindeki Tahtakuşlar Köyü’ne gömülme vasiyeti yerine getirilemeyen Kurtiz aynı zamanda mezara isminin yazılmasını ve mezar taşı da istemiyordu.

Ancak usta oyuncunun mezar yeri oklarla gösteriliyor ve ismi de mezarda yer alıyor.

Magazin Burada yer alan habere göre, usta oyuncunun mezarının son hali ortaya çıktı.

Etrafı yazılı taşlarla dolu mezarı görenler tepki gösterdi. Sosyal medya kullanıcıları, "Bir huzur vermediler adama", "Ramiz Dayı'ya bu yapılır mı?", "Bu ülkede ölüye bile saygı yok", "Ailesi neden ilgilenmiyor" gibi yorumlar yapıldı.

 

KAYNAK : MAGAZİN BURADA
Ahmet Aydemir Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ahmet Aydemir

Editör Hakkında

İstanbul'da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini Büyükçekmece'de tamamladı. İstanbul Üniversitesi, 'Gazetecilik’ bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe ilk adımını 2014'te attı. Profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere gündem, dünya, ekonomi ve spor kategorilerinde birçok haber hazırladı. Ahmet Aydemir, meslek hayatını Haber7.com'da aktif olarak sürdürüyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR