Demet Akalın'ın kuzenini köpekler parçalamış! ‘2 evlat annesiz kaldı’

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, kuzenini köpeklerin parçaladığını açıkladı.

ABONE OL
GİRİŞ 19.06.2024 18:25 GÜNCELLEME 19.06.2024 18:25 Ünlülerin dünyası
Demet Akalın'ın kuzenini köpekler parçalamış! ‘2 evlat annesiz kaldı’

Başıboş köpeklerle ilgili tartışmalar devam ederken ünlü şarkıcı Demet Akalın'dan flaş bir açıklama geldi. Sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Demet Akalın, yakın zamanda kuzenini köpeklerin parçaladığını söyledi.

Türkiye'de başıboş sokak köpekleri ile ilgili hayvan severlerin mücadelesi devem ederken, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) de yeni bir yasa üzerinde görüşmeler devam ediyor. 

"2 EVLAT ANNESİZ KALDI"

Yakın zamanda 2 çocuk annesi kuzeninin sabah yürüyüşü yaparken köpeklerin saldırısı sonucu hayatını kaybettiğini açıklayan Demet Akalın, "2 evlat annesiz kaldı" ifadesini kullandı.

Köpek saldırısı sonucu yaralanan Tunahan'ın videosunu alıntılayan Demet Akalın, sabah yürüyüşü yapan büyük kuzeninin köpeklerin saldırısı sonucu öldüğünü açıkladı. Demet Akalın'ın paylaşımına 400'den fazla yorum geldi.

İşte o paylaşım: 

Ahmet Aydemir Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ahmet Aydemir

Editör Hakkında

İstanbul'da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini Büyükçekmece'de tamamladı. İstanbul Üniversitesi, 'Gazetecilik’ bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe ilk adımını 2014'te attı. Profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere gündem, dünya, ekonomi ve spor kategorilerinde birçok haber hazırladı. Ahmet Aydemir, meslek hayatını Haber7.com'da aktif olarak sürdürüyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR