Kıraç'tan Bonomo'ya 'amatör şarkıcı'

Adı Eurovision için geçen Kıraç TRT'nin teklifini reddettiğini söyleyip, Eurovision'a amatörlerin katılması gerektiğini belirtti. Seçim için TRT'yi kutladı.

ABONE OL
GİRİŞ 11.01.2012 15:57 GÜNCELLEME 11.01.2012 15:57 Ünlülerin dünyası
Kıraç'tan Bonomo'ya 'amatör şarkıcı'

Sanatçı Kıraç konuk olduğu radyo programında TRT’den kendisine Eurovision’a gitmesi için teklif geldiğini ancak teklifi kabul etmediğini söyledi. Kıraç, Eurovision’un amatör bir şarkı yarışması olduğunu belirterek, Can Bonomo için ‘müziğini algılayamadım’ değerlendirmesi yaparak şunları söyledi “TRT’yi bu seçiminden dolayı kutluyorum, çünkü olması gerektiği gibi amatör bir ismi seçtiler’ dedi.

Kıraç yeni albümü “Derindekiler” ile bugün Best FM’de “Arzu’nun İnleyen Nağmeleri” programına canlı yayın konuğu oldu.

TRT’DEN GELEN TEKLİFİ REDDETTİM

Kıraç programda, son günlerde çok konuşulan Eurovizyon ile ilgili ilginç açıklamalarda bulundu. Kıraç; “Ben yıllardır, Eurovizyon’un bir amatör müzik yarışması olduğunu söylerim.

Bu söylediğim çok tepki alsa da ben yıllardır bu görüşteyim ve bu görüşüme paralel olarak da TRT’den gelen teklifi reddettim” dedi.

“AMATÖR SANATÇI SEÇTİLER”

Arzu Çağlan’ın Can Bonomo’yu nasıl buluyorsun sorusuna ise; “Gerçekten tanımıyorum, olumlu ya da olumsuz eleştirmek istemiyorum, müziğini algılayamadım.” dedi ve “TRT’yi bu seçiminden dolayı kutluyorum, çünkü olması gerektiği gibi amatör bir isim seçtiler. Bence asıl önemli olan Türkçe sözlü bir şarkı seçilmesi, ben buna bakarım. Bizi Türkçe sözlü bir şarkı ile iyi bir şekilde temsil etmesini isterim, aldığı sonuç önemli değil. “Seninle Bir Dakika” bana kalırsa dünyadaki ilk 50 şarkı arasına girebilecek kadar mükemmel bir şarkıdır fakat sonuncu olmuştur. Yine de Türk halkının gönlünde yer etmiştir çünkü Türkçe sözlüdür.” dedi.

KAYNAK : Haber7