Ajdar'la bir tutulunca travma geçirdi
Yeni albümüyle sevenleriyle buluşan İzel, ‘Dracula’ adlı şarkısının hayranları tarafından yadırganmasına çok üzüldüğünü belirtti.
ABONE OL
GİRİŞ 01.05.2012 10:09
GÜNCELLEME 01.05.2012 10:09
Ünlülerin dünyası
Sosyal paylaşım sitesinden hayranlarının yazdıklarını okuyan sanatçı, yorumlardan iki tanesini görünce nerdeyse depresyona girdiğini açıkladı. İzel, ‘Çikita Muz’u söyleyen Ajdar’la beni bir tuttular. Müziğe 25 yılını vermiş, 12. albümünü çıkarmış biri olarak bu söz bana çok ağır geldi. Oturup ağladım. Hatta bir gün boyunca travma yaşadım” dedi.
KLİBİ İNADINA ÇEKTİM
Kendisinin hep romantik şarkılar yaptığı için, bu kadar tepkiye maruz kaldığını düşünen şarkıcı, farklı bir tarzı denemesinin sebebini biraz eğlenmek için olduğunu dile getirdi. Sanatçı, “Klibi bu şarkıya çekmemem için tepkiler geldi ama ben inadına Dracula’ya çektim” diye konuştu.
KAYNAK : bugün