"Birçok dev projeyi hayata geçirdik"

Van Su ve Kanalizasyon İdaresi (VASKİ) Genel Müdürlüğü tarafından il ve ilçelerde birçok proje hayata geçirildi.

ABONE OL
GİRİŞ 02.11.2018 10:56 GÜNCELLEME 02.11.2018 10:56 GÜNCEL
"Birçok dev projeyi hayata geçirdik"

VASKi Genel Müdürü Ali Tekataş, yaptığı yazılı açıklamada, kurumsal yapının başarıya ulaşması için üç temel prensibe inandığını belirterek, "Liyakatli bir ekip, ileri teknolojik bir sistem ve takip başarıyı getirir. Biz buna inandık ve bu prensiplerle başarıya ulaştık." ifadesini kullandı.

Kurumsal yapıyı oluşturmak için yoğun gayret gösterdiklerini ifade eden Tekataş, "Öncelikle insan odaklı çalıştık. İnsanı önemsedik, liyakatli bir kadro oluşturduk, iyi bir sistemle çalıştık, sıkı bir takiple beklenen başarıya imza attık. Bu, idarecilik yaptığım her kurumda uyguladığım ve olumlu sonuçlar aldığım çalışma prensiplerim olmuştur." açıklamasında bulundu.

Tekataş, kentin eksik altyapısını gidermek için canla başla çalıştıklarını, VASKİ'yi kısa sürede kurumsal bir kimliğe kavuşturduklarını kaydetti.

Kısa bir sürede hayal bile edilmeyen başarılara imza attıklarını aktaran Tekataş, "Birçok dev projeyi hayata geçirdik. VASKİ, kurulan sağlam kurumsal yapı ile başarıdan başarıya koşmaya devam edecek." değerlendirmesinde bulundu.

KAYNAK : AA