Van'da hayvanlarına ot almaya çalışırken koluna yaba saplanan genç dehşeti yaşadı!

Van'ın Çaldıran ilçesinde hayvanlarına ot almak istediği sırada kayıp düşen 16 yaşındaki C.H.'nin koluna yabanın (şene) dişleri saplandı.

ABONE OL
GİRİŞ 10.12.2022 13:01 GÜNCELLEME 10.12.2022 13:01 ÜLKE'DE BUGÜN
Van'da hayvanlarına ot almaya çalışırken koluna yaba saplanan genç dehşeti yaşadı!

Edinilen bilgiye göre olay, ilçeye bağlı Aşağıdikme Mahallesi’nde meydana geldi. C.H. (16) isimli genç, hayvanlarına yem vermek için ot yığına çıktığı sıra ayağı kayıp yere düşmesiyle elinde bulunan yabanın dişleri (şene) koluna battı.

TALİHSİZ GENÇ DEHŞETİ YAŞADI

C.H. yakınları tarafından Çaldıran Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Doktorlar, demirin ilk etapta kesilmesi için Van Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’na bağlı Çaldıran Grup Amirliği ekiplerine bilgi verdi.

DOKTORLAR YABAYI ÇIKARMAK YERİNE KESİLMESİNİ İSTEDİ

Aşırı kanama olacak diye doktorlar, yabayı çıkarmak yerine sadece sapının kesilmesini istediler. Yaklaşık 2 saatlik müdahale sonucu yabanın sapı kesildikten sora C.H. Van’a sevk edildi. 

 

KAYNAK : İHA
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR