Van'da gökyüzünde oluşan görüntü adeta şaşkına çevirdi!

Van'ın Özalp ilçesinde öğle saatlerinde yaşanan olayda, gökyüzünde oluşan ve girdabı andıran bulutlar görenleri adeta şaşkına çevirdi.

ABONE OL
GİRİŞ 24.01.2023 17:07 GÜNCELLEME 24.01.2023 17:07 ÜLKE'DE BUGÜN
Van'da gökyüzünde oluşan görüntü adeta şaşkına çevirdi!

Geçtiğimiz günlerde Bursa semalarında görülen ve tüm dünyanın dikkatini çeken bulutun ardından bir bulut görüntüsü de Van'dan geldi.

VATANDAŞLARIN İLGİSİNİ ÇEKTİ

Özalp ilçesinde öğle saatlerinde gökyüzünde oluşan bulut görenlerin ilgisini çekti. Şekliyle dev bir girdabı andıran bulutu gören vatandaşlar telefonlarına sarıldı. Objektiflere birbirinden güzel kareler yansıtan bulut, uzun süre gökyüzünde kaldı.

BURSA'DA OLUŞAN BULUT TÜM DÜNYANIN DİKKATİNİ ÇEKMİŞTİ

Öte yandan Bursa'da geçtiğimiz günlerde oldukça etkili olan kuvvetli lodos sırasında gökyüzünde ortaya çıkan görüntüler, uluslararası basında da yer alarak UFO'ya benzetilmişti. Bursa semalarında oluşan ve mercek bulutu olarak adlandırılan şekil Bursa'nın hemen hemen her noktasından görüntülenmişti.

 

KAYNAK : AA
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR