5 kupalı şampiyon VakıfBank’ın bayrağı İstanbul Boğazı’na asıldı

Bu sezon katıldığı tüm turnuvaları kazanarak 5’te 5 yapan Türkiye, Avrupa ve Dünya Şampiyonu VakıfBank’ın bayrağı İstanbul’un simgeleri boğaz köprülerine asıldı.

ABONE OL
GİRİŞ 02.06.2022 18:11 GÜNCELLEME 02.06.2022 18:11 Voleybol
5 kupalı şampiyon VakıfBank’ın bayrağı İstanbul Boğazı’na asıldı

Bu sezon FIVB Kulüpler Dünya Şampiyonası’nda, Misli.com Sultanlar Ligi’nde, AXA Sigorta Kupa Voley’de ve Spor Toto Şampiyonlar Kupası’nda zafere ulaşan; son olarak da CEV Avrupa Şampiyonlar Ligi’ni kazanarak katıldığı tüm turnuvalarda kupa sevinci yaşayan VakıfBank’ın bayrağı İstanbul’un simgeleri; 15 Temmuz Şehitler Köprüsü, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ve Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nde dalgalandı.

5 kupalı Türkiye, Avrupa ve dünya şampiyonunun bayrağı ayrıca; İstanbul’daki VakıfBank Genel Müdürlüğü’ne, Ankara’daki VakıfBank Genel Müdürlük Ek Hizmet Binası’na ve VakıfBank Spor Sarayı’na asıldı.

Seyfullah Kaygusuz Haber7.com - Muhabir

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir. Mesleki hayatına Haber7.com’da devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR