Seda Sayan: Hayrünnisa Gül sınıf arkadaşım

Ünlü şarkıcı Seda Sayan, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün eşi Hayrünnisa Gül ile Çemberlitaş Kız Lisesi’nde okul arkadaşı olduklarını açıkladı. Sayan, bir iddiada da bulundu.

ABONE OL
GİRİŞ 03.09.2007 09:40 GÜNCELLEME 03.09.2007 09:40 YAŞAM
Seda Sayan: Hayrünnisa Gül sınıf arkadaşım

Seda Sayan’ın, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün eşi Hayrünnisa Gül’le aynı okulda okuduğu ortaya çıktı. İstanbul’da Çemberlitaş Kız Lisesi’nde aynı dönem okul arkadaşı olduklarını yıllar sonra öğrenen Seda Sayan, yalnızca Hayrünnisa Gül’ün değil, Yasemin Yalçın ve Erkan Mumcu’nun eşi Işın Mumcu’nun da okul arkadaşları olduklarını söyledi.


Aktüel TV programı mikrofonlarına o dönemi anlatan Sayan, 'Orta halli hatta fakir ailelerin çocuklarını gönderdikleri bir okuldu. Ben de çok fakir bir ailenin kızıydım. Babam beni o liseye yazdırdı. Çok güzel bir okuldu. Bizim için çok önemli bir okuldu. Arkadaşım da Hayrünnisa Gül hanımefendiydi. Görüyorsunuz, Çemberlitaş Kız Lisesi’nden ne değerler çıkıyor' dedi.


 


Hayrünnisa Gül, Çemberlitaş Lisesi öğrencisi iken çektirdiği fotoğrafı.


Memlekete hizmet etmek için politikaya girmek istediğini söyleyen Sayan, 'Sevenlerimin desteğiyle kesinlikle siyasete atılacağım. Vallahi de billahi de bu memlekete bir şeyler yapabilmek için politikaya gireceğim' diye konuştu.