Şenay Akay: Allah izin verirse kapanacağım

Şenay Akay, 'Allah kısmet ederse önce umreye sonra hacca gitmeyi çok isteriyorum. Her Müslüman’ın yapması gereken bir şey bu sonuçta. Hacca gittikten sonra da mankenlik mesleğini sürdüremeyeceğim için kapanmayı düşünürüyorum” dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 10.03.2008 07:59 GÜNCELLEME 10.03.2008 07:59 YAŞAM
Şenay Akay: Allah izin verirse kapanacağım

Ömer Karahan'ın haberi

Bir süre önce, “Ortaokula giderken kapanmak istedim ama annem ‘Büyüyünce yaparsın, şimdi küçüksün’ demişti” sözleriyle gündem yaratan Şenay Akay, bu konuya da açıklık getirdi.


Bu çocukluk hayalini hayata geçirmeyi planlayan ünlü manken, “Ortaokuldayken Kuran kurslarına gidiyordum. Kapanma kararı almıştım. Babaannem ve annem de ‘Bu kararı almak için çok küçüksün, büyüyünce karar verirsin’ dediler. Ben de Kuran kursuna gidip alfabeyi bitirmeme rağmen gerisini getirmedim. Ama Allah kısmet ederse önce umreye sonra hacca gitmeyi çok isteriyorum. Her Müslüman’ın yapması gereken bir şey bu sonuçta. Hacca gittikten sonra da mankenlik mesleğini sürdüremeyeceğim için kapanmayı düşünürüyorum” dedi.

TÜRBAN TAKANLARA ALIŞILMASI LAZIM

Akay, “Türban takar mısınız?” sorusuna “Takarım tabii. Maalesef insanların kafasının içini tartışacağımıza dışını tartışıyoruz. Türbanın simge haline getirilmesine ben de karşıyım. Bunların aşılması lazım” diye cevap verdi.


(Akşam)